Birdie Circle Cup 22 oktober

Succesvolle Birdie Circle Cup

Zaterdag 22 oktober vond de Birdie Circle Cup plaats bij ons op de Haenen. Er werd voor de 7e keer gestreden om de wisselcup. Wat fijn was het dat het weer fantastisch was, het zonnetje gaf een extra feestelijk tintje aan de dag. Om 12.00 uur startten we met een shotgun wedstrijd waarbij op 2 holes dubbele starts waren.

Tijdens de wedstrijd kon men via GolfGenius de score invullen en was het live score board tot en met de 14e hole zichtbaar. Daarna werd de spanning er in gehouden tot de prijsuitreiking. Bij de borrel werd bekend gemaakt wie de winnaars waren.

We sloten de dag af met een heerlijk buffet waarbij men zelfs nog op het terras kon zitten door de aangename temperatuur, het was een leuke en gezellige dag.

Winnaars:

Het beste team bestond (wederom) uit Max Chikhoer en Norbert van den Eijnden, nogmaals gefeliciteerd!

De individuele winnaars waren:

  • Longest Dames : Helmi Hekken, De Gulbergen
  • Longest Heren: Oswald Boermans, De Haenen
  • Neary D&H: Herman MIttendorf, Amelisweerd
  • Stableford individueel Dames: Lea van Alebeek, Best Golf
  • Stableford individueel Heren: Toon Schouten, Best Golf

Lois Chin van de Batouwe hebben we later nog gefeliciteerd met een gedeelde eerste plaats. Ook aan hen nogmaals gefeliciteerd.

Op de website van de Birdie Circle vindt u meer informatie en zult u de datum voor de volgende Birdie Circle Cup vinden als deze bekend is. Houdt de site in de gaten!

group-2246.png

Wilt u graag langskomen?

Wij leggen de ballen vast klaar

Een golfronde over De Haenen voert door vier verschillende sferen die deze baan uniek maken.