Kerstmenu 2022

Culinair genieten in onze brasserie of thuis.

Direct bestellen

De Haenen heeft weer met veel plezier een mooi Kerstmenu voor u samengesteld. Dit jaar kunt u hiervan ook voor het eerst genieten in onze brasserie.

Op woensdag 21 december, donderdag 22 december, vrijdag 23 december en zaterdag 24 december kunt u vanaf 18.00 uur reserveren voor dit heerlijke 4-gangen menu. Wees er op tijd bij om te reserveren zodat u verzekerd bent van een tafel.
Bel naar onze brasserie 076-578 39 50 of stuur een mail naar restaurant@dehaenen.nl.

Wilt u deze Kerst liever uzelf en uw gasten in eigen huis verwennen met een heerlijk diner? Dan is ons Kerstmenu ook te bestellen voor thuis. De gerechten kunnen per gang gekozen worden waarin er een selectie is gemaakt van vis en vlees gerechten. Bij het dessert kan er worden gekozen uit een zoet dessert of een kaasplank.

Onze chef-koks hebben naast het samenstellen van het menu, ervoor gezorgd dat er een goede omschrijving met uw bestelling mee gegeven wordt.

Het menu bestaat uit 4-gangen en de kosten bedragen  €49,50 p.p.

Het Kerstmenu kan t/m maandag 19 december worden besteld. Wij adviseren om uw bestelling tijdig te plaatsen i.v.m. een maximale capaciteit. Het ophalen van het menu kan alleen op 24 december tussen 08:00 uur en 17:00 uur. De betaling dient te worden voldaan bij het moment van ophalen in de brasserie.

Vul hieronder uw gegevens in om het Kerstmenu voor thuis te bestellen.

Kerstmenu 2022

Voorgerecht

Soep

Hoofdgerecht

Nagerecht

group-2246.png

Vragen over ons Kerstmenu?

Aarzel niet om contact op te nemen

Een golfronde over De Haenen voert door vier verschillende sferen die deze baan uniek maken.