Eten & Drinken

Lekker eten op de golfbaan

Na het golfen kunt u in onze brasserie en op ons terras nog heerlijk genieten van een drankje en een hapje. Ook als niet-golfer bent u van harte welkom na een wandeling over ons park of als u gewoon naar ons toe wilt komen om op het mooiste terras van Breda en omstreken of in onze brasserie van de heerlijke kaart en het prachtige uitzicht te genieten.

Zonnig terras
Wisselende menukaart
Gastvrije bediening

Bourgondisch en nog veel meer!

Optimaal genieten.

Golfpark de Haenen beschikt over een ruim opgezet terras waar u in de zomer tot in de late uurtjes kunt genieten van de zon met uitzicht over de golfbaan. Ook binnen in de brasserie is er meer dan voldoende ruimte om samen met uw gezelschap te genieten van de heerlijke gerechten van onze kaart.

Onze keukenbrigade staat voor u klaar

Voor zowel lunch als diner bent u in onze brasserie aan het juiste adres. Mocht u een specifieke vraag hebben? Wij denken graag met u mee.

Het menu

De lekkerste gerechten

Neem een kijkje in onze menukaart en ontdek onze lekkere gerechten.

Menukaart

onze specialiteiten

Waar onze kok blij van wordt

Elke maand serveren wij een specialiteit, waarmee we u verrassen. Deze vermelden we apart op onze menukaart.

Daarnaast is de Ofyr onze specialiteit, een bijzonder barbecue waarbij met open vuur gerechten worden bereid. Leuk om met een gezelschap op een mooie zomeravond van te genieten. U kunt met uw gezelschap op een apart deel van ons terras of in een aparte ruimte in onze brasserie verblijven.

Take Away

Uw maaltijd eenvoudig afhalen

Wilt u genieten van één van onze specialiteiten, maar heeft u geen tijd om bij Golfpark De Haenen te dineren? Of kiest u 's middags voor een heerlijke zakelijke lunch bij u op kantoor? Maak dan gebruik van onze Take Away service.

Bestelformulier

Kerst Take Away

Thuis culinair genieten tijdens Kerst

Ook dit jaar biedt Golfpark De Haenen de mogelijkheid tot het afhalen van een drie-, vier- of vijfgangen Kerstmenu. Onze overheerlijke gerechten kunt u vlak voor de Kerstdagen bij ons afhalen, om vervolgens tijdens de feestdagen deze eenvoudig te bereiden. Bekijk direct wat Golfpark De Haenen dit jaar te bieden heeft.

Kerst bestelformulier

Proef de sfeer

3_80b5627.jpg
16_80b5615.b.jpg
20.img_0450.a.jpg
1256_14.jpg
restaurant(1).jpg
+5 Foto's
group-2246.png

Wilt u graag langskomen?

Wij leggen de ballen vast klaar

Een golfronde over De Haenen voert door vier verschillende sferen die deze baan uniek maken.