De Haenen

Golfpark de Haenen is met recht een park

Golfpark de Haenen ligt tegen de Teteringse Heide, de overgang naar de 18 holes en de Par 3 baan is heel natuurlijk en maakt het een prachtige omgeving om te golfen en te wandelen. Het park is openbaar toegankelijk, ook in onze brasserie en op ons terras is iedereen van harte welkom.

Dé golfbaan van Breda

Golfpark de Haenen is een park waar genieten voorop staat. We bieden een aangenaam verblijf, niet alleen aan golfers, maar ook aan zakenrelaties, fijnproevers, wandelaars, kunst- en natuurliefhebbers. Op ons mooie en verzorgde golfbaan en in de gastvrije brasserie kan iedereen terecht voor kwaliteit en verbondenheid.

Onze Specialisten

Wij staan voor u klaar

Wij zorgen er samen met ons team voor dat u een dag bij de Haenen nooit meer zult vergeten.

Bekijk ons team

Historie

Waar we vandaan komen

Golfpark De Haenen onderscheidt zich naast de uitstekende golffaciliteiten, het kunstpark en de verschillende landschappen ook door de rijke historie.

Lees verder

Onze kernwaarden

Waar we heen willen

Golfpark de Haenen heeft zichzelf tot doel gesteld dat alle gasten van de Haenen zich gastvrij voelen in een onderscheidende, kwalitatieve omgeving waar zij de verbinding voelen met de mensen die ze op het park treffen. Een bezoek aan De Haenen is voor iedere bezoeker een feestje.

Bekijk onze kernwaarden

Proef de sfeer

dehaenenbreda stappenshoppen bredacityapp 7(1)
restaurant(1)
haenen24
haenegolf42a
imgl1144(1)
+6 Foto's
group 2246

Wilt u graag langskomen?

Wij leggen de ballen vast klaar

Een golfronde over De Haenen voert door vier verschillende sferen die deze baan uniek maken.