Onze kernwaarden

Bij De Haenen werken we op basis van 6 kernwaarden, die laten zien wie wij zijn, wat we onze gasten bieden en wat we voor ze waarmaken.

haenegolfvlag

Het DNA van ons bedrijf

Onderscheidend

De Haenen biedt meer dan golf. Van kunst tot historie, natuur, goed eten en zakelijk succes. Hierin onderscheiden we ons en zo zijn we anders dan andere banen. We zetten altijd onze creatieve ideeën en initiatieven in om een unieke golfbaan én een unieke beleving voor iedere speler en bezoeker te creëren!

Verbonden

De Haenen bestaat uit vele leden, bezoekers en meerdere initiatieven. Wij voelen ons verbonden met alle leden en bezoekers, maar uiteraard ook met elkaar. We luisteren goed naar de wensen en suggesties. Zo komen we samen tot het beste resultaat!

Kwaliteit

Stilstand is achteruitgang. Daarom blijven we onszelf verbeteren! We willen altijd kwaliteit bieden: op de baan, in het restaurant en in alle onderdelen van De Haenen. Keer op keer de beste ervaring bieden aan onze gasten: dát is onze drijfveer. 

Wat onze gasten ervaren

Gastvrij

Wij ontvangen al onze gasten met open armen. De bezoekers moeten zich thuis voelen en goed verzorgd worden. Geen vraag wordt genegeerd en geen leeg glas wordt over het hoofd gezien. Met welk doel je ook bij ons komt, iedereen is welkom en wij willen dat je rustig kan genieten. Golfen, eten, vergaderen of wandelen: ieder bezoek is voor herhaling vatbaar. 

Mooi en verzorgd 

Bij ons is alles is tot in de puntjes verzorgd. Van het eten in de brasserie, de paden en bloemen op de golfbaan en de kunst langs de wandelroutes. We hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat alles schoonheid uitstraalt. Dit houden we het hele jaar door in de gaten!

Wat we voor u waarmaken

De Haenen biedt meer dan golf: wij bieden plezier aan onze gasten. Iedereen moet het een feestje vinden om bij De Haenen te komen, op de manier zoals hij/zij wil. Met onze unieke, kwalitatieve voorzieningen en gastvrije houding doen wij er dan ook alles aan om onze gasten een aangenaam verblijf te geven. Een plezierige dag is belangrijker dan winnen!

group 2246

Wilt u graag langskomen?

Wij leggen de ballen vast klaar

Een golfronde over De Haenen voert door vier verschillende sferen die deze baan uniek maken.