Golfclub

Lidmaatschap Golfclub de Haenen

Heeft u geen speelrecht bij Golfpark De Haenen? Ook dan bent u meer dan welkom. Voor € 60,00 per jaar kunt u lid worden van Golfclub De Haenen. Als lid van de golfclub profiteert u van het voordeel om altijd tegen het geldende introductietarief te kunnen spelen. Daarnaast kunt u als lid van de golfclub meedoen aan de clubactiviteiten tegen bijbetaling van het introductietarief. Verder regelt Golfclub De Haenen uw NGF- en handicapregistratie, waarmee u zelfstandig op verschillende golfbanen qualifying kaarten kunt lopen om zo uw handicap te verbeteren.

Heeft u volledig speelrecht? Dan kunt u aan alle activiteiten deelnemen. Spelers met het Twilight speelrecht kunnen deelnemen aan de clubactiviteiten tijdens twilighttijden. Deelname aan de clubactiviteiten buiten de twilighttijden kan tegen bijbetaling van het geldende introductietarief.

Lidmaatschap Golfclub De Haenen:

  • NGF registratie
  • (Digitale) golfpas
  • Deelname aan clubwedstrijden
  • Deelname aan gratis clubtrainingen
  • Introductiekorting voor uw introducees 

Voor meer informatie zie de website van Golfclub de Haenen

Naar website van Golfclub de Haenen

Bruisend clubleven

Bij Golfclub De Haenen treft u een bruisend clubleven. Op maandag de altijd drukke herendag, op dinsdag gaan de dames de baan in. ‘s Zomers genieten we op donderdagavond van de WAC (Wedstrijd Avond Competitie over 9 holes) en ‘s winters hebben we op donderdag de DoMix (9 holes mix wedstrijd).

Contact

Golfclub De Haenen
Laan der Continenten 70
4847 DG  Teteringen
076-5716714
golfclub@dehaenen.nl
IBAN: NL08RABO0150916973
BIC: RABONL2U

Heeft u vragen over Golfclub De Haenen?

Neem dan contact op met Laura Merkens.

Laura is te bereiken op:
* dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur
* donderdag van 09.00 tot 12.00 uur

Voor meer informatie gaat u naar:

Naar website van Golfclub de Haenen