Zakelijk

De verbindende factor van de Haenen

Golfen is ideaal om te netwerken en om uw relaties te onderhouden. In een mooie, natuurlijke en ontspannen setting heeft u de mogelijkheid uw klanten, leveranciers en nieuwe relaties op een informele manier te leren kennen en bouwt u aan een duurzame relatie. 

Sfeervolle businessclub
Versterken van uw zakelijke relatie
Diverse memberships

zakelijk golfen neemt toe

En dat is niet voor niets

Golf biedt het perfecte tegenwicht aan een druk bestaan. De rustige, groene omgeving van De Haenen biedt een prachtig decor om samen te genieten van een sportieve activiteit. In een ontspannen sfeer versterkt u de relatie.

Ideaal om te netwerken en uw relaties te onderhouden

In een mooie, natuurlijke en ontspannen setting heeft u de mogelijkheid uw klanten, leveranciers en nieuwe relaties op een informele manier te leren kennen en bouwt u aan een duurzame relatie. Uiteraard is golfen ook heel geschikt om de band met uw collega’s te verstevigen. Voor bedrijven biedt Golfpark De Haenen vele mogelijkheden!

Business Membership

Kennis maken met golf als netwerksport

Met ons Business Membership heeft u een eenvoudige en financieel aantrekkelijke mogelijkheid om kennis te maken met golf als netwerksport. Wij kennen geen standaardpakketten, maar bieden u een basismodule die u kunt uitbreiden met één of meerdere speelrechten, wildcard(s), greenfees, etc.

Lees verder

Lid worden

Kennis maken met golf als netwerksport

Heeft u interesse in een bedrijfslidmaatschap, neem dan gerust contact met ons op. We nodigen u graag met een kop koffie uit voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

vergaderen, presenteren & meer

Vergaderen bij De Haenen

Golfpark De Haenen biedt de juiste ambiance voor een zakelijke ontmoeting, of het nu om een vergadering, bedrijfs- of productpresentatie, zakenlunch of -diner gaat. De rustieke en stijlvolle omgeving biedt volop mogelijkheden voor heidesessies en relatie-evenementen.

Lees verder

Zakelijk golfen Breda

Staat hetgeen waar u als ondernemer op zoek naar bent niet op onze website? Wilt u meer informatie over wat De Haenen voor u op zakelijk vlak kan betekenen? Wij komen graag met u in contact om te kijken naar de mogelijkheden.

Proef de sfeer

dehaenenbreda stappenshoppen bredacityapp 7(1)
restaurant(1)
haenen24
haenegolf42a
imgl1144(1)
+6 Foto's
group 2246

Wilt u graag langskomen?

Wij leggen de ballen vast klaar

Een golfronde over De Haenen voert door vier verschillende sferen die deze baan uniek maken.