Regels

Wat is gebruikelijk bij De Haenen?

Ook als u geen handicap 54 heeft en geen lid bij ons bent, verwelkomen wij u graag op onze driving range en onze andere oefenfaciliteiten. Bij de receptie kunt u muntjes kopen voor de driving range, deze kosten € 1.00, daarvoor krijgt u 20 ballen. De oefen faciliteiten zijn vrij te gebruiken, daar hoeft u niet voor te betalen.


Om op onze 18 holes en Par 3 baan te golfen, heeft u handicap 54 nodig.


Het is het beste en veiligste om golfschoenen te dragen, maar met sneakers of gymschoenen mag u ook op de driving range en in de baan. Belangrijk is dat uw schoenen een profiel aan de onderkant hebben.


Ons volledige kledingvoorschrift vindt u in ons baanreglement. In algemene lijnen geldt dat u in de baan een nette lange of korte broek draagt, voor de dames mag een net golfrokje/jurkje ook. Als bovenkleding draagt u een net shirt of polo, nette trui en/of jackje.

Local rules

Naast de etiquetten die wij op de Haenen hanteren, hebben we ook een aantal local rules. Deze kunnen wijzigen door omstandigheden en door verandering van seizoenen.

Local rules

Reserveren

Voor de 18 holes baan dient u een starttijd te reserveren, dit kan via onze website. Voor de Par 3 baan kunt u ook een starttijd reserveren.

group 2246

Wilt u graag langskomen?

Wij leggen de ballen vast klaar

Een golfronde over De Haenen voert door vier verschillende sferen die deze baan uniek maken.