Vergaderen

Vergaderen, presenteren en meer

Golfpark De Haenen biedt de juiste ambiance voor een zakelijke ontmoeting, of het nu om een vergadering, bedrijfs- of productpresentatie, zakenlunch of -diner gaat. In onze brasserie heten wij u en uw relaties graag welkom om te genieten van ons culinaire aanbod. Bij mooi weer kunt u op het mooiste terras van Breda en omstreken gaan zitten en genieten van een wijds uitzicht over de golfbaan en kunstwerken. De rustieke en stijlvolle omgeving biedt volop mogelijkheden voor heidesessies en relatie-evenementen.

Complete vergadering

Geniet van een complete vergaderervaring bij de mooiste vergaderlocatie van Breda. Onze gastvrije ontvangst begint met voldoende gratis parkeergelegenheid naast de deur. Wij staan voor u klaar om de gewenste invulling van uw zakelijke bijeenkomst samen te stellen.

Vergaderruimtes

Ons clubhuis beschikt over twee mooie vergaderzalen, welke ruimte bieden voor gezelschappen van 2 tot circa 16 personen. Komt u bij Golfpark De Haenen vergaderen, dan kunt u altijd een complete vergaderervaring verwachten inclusief:

  • Prachtige locatie op de golfbaan
  • Fijne lichtinval
  • Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Ook aan elektrische auto’s is gedacht: wij beschikken over 6 oplaadpunten
  • Gratis gebruik van onze snelle WiFi verbinding
  • Gratis gebruik van de modernste vergaderapparatuur
  • Flipover
  • Op maat samengestelde vergaderarrangementen
Tarieven

Grote vergaderzaal

De grote vergaderzaal biedt ruimte tot 16 personen. De zaal beschikt over een prachtig uitzicht over de golfbaan en is uitgerust met een modern smartboard. Het smartboard is te gebruiken als whiteboard en als een presentatiescherm.

Kleine vergaderzaal

De kleine vergaderzaal, direct boven de hoofdentree van het clubhuis, biedt ruimte tot 8 personen. In de zaal kunt u gebruik maken van een groot TV-scherm, hiermee kan er met het moderne “Clickshare” systeem draadloos verbinding gemaakt worden tussen een laptop en het scherm om presentaties te projecteren.

group 2246

Wilt u graag langskomen?

Wij leggen de ballen vast klaar

Een golfronde over De Haenen voert door vier verschillende sferen die deze baan uniek maken.